En reaktion på “Vecka 17

  1. Hej!
    Bra insats med skräpplockandet!
    Jag är ute och paddlar kajak en hel del. Tyvärr ser jag ofta plast som flyter omkring i vattnet eller ligger på stränderna. Jag försöker att plocka med mig det jag ser. Ni kanske inte tänker på det men plast och annat skräp som man slänger hamnar ofta i dagvattenbrunnar och sedan följer det med till vattendrag och ut i sjöar eller ut i havet. Där ställer plasten till ett elände för fåglar, fiskar och djur. När ni nu plockat skräp så har ni gjort en bra insats för naturen och miljön, toppen om ni kan se till att inte slänga något på fel ställe själva!
    Hälsningar rektor Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>