Vecka 47

Måndag:   

Tisdag:   

Onsdag:    

 

Torsdag:    

Fredag: Idag har vi haft väldigt mycket SO för att Angelica var med 6:orna till NWT. Och vi har haft röris för vi jobbade så bra idag igen. Vi har kollat på en film om Danmark och några hade modersmål.

  

Skrivet av: Tova, Dilsa, Wisam

Vecka 45

Måndag:

  

Tisdag: På svenskan skrev 4:orna klart sina berättelser. 5:orna hade engelska och jobbade i workbook. Vi läste en text om ”At the zoo”. På idrotten spelade vi spökboll och så hade vi hajen sover. På bilden målade vi lövens mönster med en svart penna. Sen började vi med teknik. Vi började på en pop-up bok.

     

Onsdag: Vi hade slöjd på morgonen. 4:an gjorde en slöjdpåse och 5:an många gjorde en tavla. På SO:n jobbade vi vidare med våra länder i Norden och fick läxa. 5:orna hade svenska och skrev klart berättelser på datorn, gjorde utvärdering i Simsalabim och sedan hade vi biblioteket.

    

Torsdag: På matten spelade vi mattespel. Sen fick 5 gå ut lite tidigare och hade rast för att vi skulle ha Vi i femman. Det var kul. Några frågor var lätta och några var svåra. Efter rasten gick vi till idrotten och då hade vi badminton. På kemin slutförde vi våra uppdrag.

     

Fredag: Vi hade teknik på morgonen. Vi vek ett papper så det blev en buckla och målade den. Det blev en figur. På matten spelade vi bingo och andra spel. Vi jobbade vidare med våra länder och efter lunch hade vi klassens timme.

   

Skrivet av: Linn, Christoffer och Vincent