v 15

Hejsan!

Snart är det påsklov och vi får andas ut mellan alla nationella proven. Det är mycket med de nationella proven men snart är den perioden över! Sista provet är i no i början på maj. Nationella proven i engelska är färdigrättade och jag kommer att börja gå igenom resultaten med alla under veckan.

Vi kommer att avsluta området hur en människa blir till. Det kommer att bli hårdkörning med något no ämne beroende på vilket vi får till nationella proven.

Arbetet med klasserna inför 7:an är i full gång och vi sätter ihop grupper utifrån arbetsro och gruppdynamik. Arbetet med detta sker med Kroppkärrsskolan och inga elever kommer att få önska kompisar, som det var för några år sedan.

På måndag är Pernilla borta och Solveig är här.

Tisdag ingen franska

Onsdag och torsdag är det nationella prov i SO. Samling kl. 08.00.

/  Pernilla och Fredrik

_________________________________________________________________________

Veckans läxor:

Språkval: Läxan flyttas till nästa vecka.

Geografi: till onsdag.
Namngeografi ni får med kartbok och arbetsblad som ska göras hemma. Se instruktioner i häftet. Dela upp arbetet. Se instruktioner som du fått med hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = fem

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>