* v 42

Hej!

Vi har härliga arbetsveckor i skolan! Vi har varit på museéts utställning 1001 inventions och fick mycket beröm av museépedagogerna för er elever. Vi är stolta över er!
Vill också berömma er för ert fina sätt att arbeta på och på det sätt ni tar hand om varandra och om oss. Fortsätt så!

Denna vecka är Pernilla på utbildning må, ti och ons. Vikarie blir Solweig Ingvall som har varit so-lärare på Skogsbackeskolan. Det känns tryggt!

Inga schemabrytande aktiviteter sker denna vecka.

Vår lärare Karin på textilsslöjden har skapat en ”Textilblogg” . Där kan ni läsa om vad som händer på slöjden och se era fina alster. Länk till denna finns till höger på startsidan under ”Andra klassbloggar”.

Vi har avslutat några planeringar(idrott och no) och omdömen från dessa kommer under veckorna framöver. Kika gärna in på Unikum, senaste idrottsplaneringens omdömen finns nu.

Vi skulle gärna vilja att ni föräldrar går in på bloggen och kikar runt lite. Det finns många fina texter och bilder på teckningar som de ritat. Ge gärna kommentarer till era barn, det uppskattar de.

Snart kommer skolinspektionen ut på granskning av våra skolor i Karlstad Kommun. Vi vore tacksamma om ni föräldrar kan svara på några frågor kring skolan om trivsel, arbetsro och undervisning. Klicka på länken nedan och svara på frågorna så snart som möjligt. Information till vårdnadshavare kring skolinspektionen

Mvh Fredrik och Pernilla

__________________________________________________________________________________________

Veckans läxor

Språkval: till onsdag Du har eventuellt fått läxa i franska,tyska eller spanska på måndagens språklektion. (v. 42)

Engelska: till torsdag Du får denna vecka alla glosor vi har haft hittills. Vi repeterar alltså denna vecka. Ni kan gärna använda tipsen från ”Plugga bättre”. Se nedan!!

Matematik: till torsdag
Du väljer läxa: Algebraiska uttryck eller mattegrunden 4. Arbetsblad finns inne i Lindas klassrum.

Svenska: till fredag
Du ska se ett program till av serien ”Plugga bättre”. Detta för att få tips på hur du kan träna studieteknik och förbättra dina studieresultat. Denna gång handlar det om glosor. Skriv en tankekarta på de tips du får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + 7 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>