v. 40

Hej!

Då är det riktig höst, härlig årstid tycker jag. Är nu tillbaka och veckan som kommer återgår nästan till det normala. Det kommer dock att vara en schema brytande aktivitet på måndag, Skoljoggen. Se separat papper samt på bloggen för mer information. Vi kommer från och med denna vecka vara inomhus på idrotten, se även info kring detta på separat hemskickat papper samt bloggen. I idrotten kommer vi att jobba med olika slags lekar, börja fundera redan nu så ni kan komma med förslag på hur vi ska jobba och med vilka lekar. Vill gärna ha förslag på lekar som har musik och rytm som en del av leken.

Denna vecka kommer vi att avsluta arbetet med Solsystemet och tidens historia med ett prov på torsdag. Provet kommer att finnas under läxor så att ni kan läsa på. Frågan om satelliter kommer vi att diskutera i helklass, kan ej länka till filmen som ni behöver titta på. Brobygget kommer att avslutas denna vecka. Vi kommer att fortsätta med uppdrag 4 i NTA.

Mvh Fredrik och Pernilla

___________________________________________________________________________

Veckans läxor

Språkval: till onsdag
Du har eventuellt fått läxa i franska,tyska eller spanska på måndagens språklektion. (v. 39)

Eng: till torsdag
Träna på dina valda glosor minst 10. Läxförhör på torsdag.

Läxa svenska: 
Se på ett avsnitt av ”plugga bättre- lästeknik” ligger på bloggen i länklistan.
De ska skriva en tankekarta till och lämna in på fredag v.40.
Prov
Solsystemet, naturhistorisk händelse som påverkat oss och tidens historia.
Här finns frågorna:Prov
Spanska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 6

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>