Vi läser böcker!

December

I flera veckor har vi fylt på vårat lövträd med gröna,röda,gula,oranga och bruna löv på vårat lövträd beroende på hur bra boken var.Grönt betyder att boken är bra,rött betyder att boken var bra men att det saknas något,gula löv betyder att boken var mellan bra.

Det finns också oranga löv dom betyder att boken inte var bra men bättre än dålig,bruna löv är inte bra det betyder att boken var dålig och att det är mycket som fattas.

Den som har läst boken är själv domare vad man tyckte .

Vi har ett mål som vi har nått det var att vi skulle läsa 100 böker innan jul och nu på tisdag får vi vår belöning,vi ska få se på filmen ”Tomtetass” tillsammans.

av:Elsa

 

September

Vi har läst jättemycket! Hela klassen har läst ca. 78 st böcker. Vi har som mål 100 att läsa böcker. Vi läser för att det är nyttigt. När man ska jobba så ska man kunna läsa i nästan precis alla jobb. När man har läst så ska man fylla i ett löv och presentera boken för hela klassen. När man berättar om en bok ska man tänka på vad boken handlar om och vad tycker om boken. När vi har nåt vårt mål ska vi ha jul mys och se på filmen ”Tomtetass”.

Text och foto: Anna

Alexander myser i soffan.   Elsa och Nora läser.
Foto: Pernilla Kans

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 0

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>