Första advent och v. 49

Lördag: Vi kom tillbaka till Los Christianos vid 12-tiden från Rymdmuséet. Då gick vi till en restaurang och åt lunch, gott eftersom vi bara ätit baguetter på utflykten. Efter det gick vi in på Svenska Kyrkan där det var julbasar med glögg och pepparkakor. Man kunde köpa bakat och pyssel som folk själva hemma och tagit med.

När vi kom hemhoppade vi i poolen, HÄRLIGT!

På kvällen åt vi middag på stranden vid havet och tog ett kvällsdopp i solnedgången. Det var fint.

Söndag: på söndag badade vi hela dagen, sen var vi på adventfirande i Svenska Kyrkan. Jag läste en text sen sjöng Ingrid och jag med kören.

Majsan som brukar jobba på Färjestadsskolan var på semester med sin man, så vi åt middag på restaurang med dem på kvällen.

Måndag: Jag började skolan kl.09:00. Vi jobbade med Spanska och vi hade matte, Engelska, Svenska och lite till. Efter skolan gick vi förbi en affär och köpte var sin cyklop till Ingrid och mig. Sedan badade vi och åt middag på balkongen.

Jag tog en bild av poolen med spegelsymmetri. vad tycker ni?

Tisdag: Jag började skolan kl.08:20 med att ha idrott på stranden. Det var kul! Vi jobbade rymdresan som hör till vårt tema ”Rymden”. Vi hade matte och musik också. Efter skolan så gick jag hem och badade med Ingrid i poolen. Vi åt pizza på balkongen och såg på julkalendern Mysteriet på Greveholm. Jag tycker den verkar bra, vad tycker ni?

4 reaktion på “Första advent och v. 49

  1. WOW! Vad fint ni bor. Det är säkert väldigt skönt att bada i poolen.
    Jag saknar dig väldigt mycket och längtar tills du kommer tillbaka

  2. Nu kan du se ett bildspel på vilka spår vi har från Medeltiden.Du hittar det under skolarbete / Historia. Lär dig minst 3 saker. Du kan också läsa vissa sidor i din bok om Medeltiden som du har med dig. / Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = åtta

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>