v. 46

Hej!

Tack för bra utvecklingssamtal. Det är alltid roligt att träffa er föräldrar och barn i våra samtal.

Denna vecka har vi jobbat klart med våra redovisningar på temat ”Vatten är liv”. Genom videoinspelningar, photo story och power point har ni elever visat att ni klarat målen på arbetsområdet. Mycket bra jobbat! Vi är imponerade över vilka fina arbeten ni presterat.
Dessa kommer vi visa upp på  Ons den 14 november kl. 18.00 på vår temakväll. Glöm inte att ge inbjudningarna till era föräldrar och vänner!

I svenskan har vi startat ett nytt arbetsområde som handlar om instruktioner. Läs gärna planeringen på Unikum. Vi har tillsammans i klassen bestämt hur vi ska jobba och vilka mål vi ska ha. Vi kommer att starta upp med planering och arbete med kroppen. Det blir sista veckan med arbete i de olika områdena i matematik och engelska. Vi ska sedan planera nya saker i de ämnena.

Fredrik ledig måndag och onsdag, ute med Solbussen. Vikarie på måndag är Sofie och på onsdag Kristina.
Pernilla på utbildning tisdag och onsdag. Vikarie är Hanna.

Vi önskar er en bra vecka!

Hälsningar Pernilla och Fredrik

 

_______________________________________________________________________________________________________ Veckans läxor till FREDAG

Svenska  – läsförståelse instruktioner
arbetsblad Ett recept läsförståelse läxa v. 46
skriv svaren i din sv-anteckningsbok
Läs texten högt.
Gör alla frågorna. Skriv utförliga svar i ditt häfte.

Engelska: Välj en valfri text, de är i olika svårighetsgrader. Du ska sedan, via mail(helst) eller i ditt skrivhäfte, skriva en sammanfattning av det du läst. Försök att göra det på engelska, är det för svårt skriv på svenska.

Här är texterna: DOC121108

Matematik: Du ska välja den läxa som passar dig. Skriv ut dokumenten här:DOC121108b

eller ta kopior i skolan. Du ska göra minst två av uppgifterna (sidorna).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 5 = tre

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>