v. 45

Hej!

Vi vill berömma er för er fina arbetsro i klassrummet! Trots att vi är många flyter lektionerna på fint och ni jobbar aktivt och engagerat. Bravo!
Idag, torsdag, har vi firat FN dagen. Ellis och Alexandra har läst upp våra fina insändare från NWT och VF för hela skolan. Mycket bra jobbat!

V. 44 är det höstlov. Det innebär att ni är lediga från skolan hela veckan.
v. 45 är läxfri vecka. Må, ti och ons är det utvecklingssamtal. (Tilldelad tid får ni hemskickad fredag.)

Det är viktigt att ni föräldrar går in på Unikum, läser igenom elevernas svar på frågorna i mappen IUP / under fliken ”inför samtalet”. Ni loggar in med egen inloggning via e-legitimation, för att kunna kommentera elevernas svar. Läs också igenom de skriftliga omdömena innan samtalet.

På torsdag är det ”Vi i femman” tävling. Vi kommer delta i tävlingen så får vi sedan hålla tummarna och hoppas på att vi kommer med. Tävlingen sänds direkt från barnkanalen kl. 10-10.30.

Vi håller på att avsluta flera av våra arbetsområden. ”Vatten är liv” (biologi, geografi), ”Ha de, bye och hej då” (svenska) och ”Nyanser av blått” (bild). Utvärderingar av dessa arbetsområden görs på Unikum av er elever. Vi startar upp nya arbetsområden i religion (bibeläventyret ,nya testamentet), bild (symmetri) och svenska (argumentering). Planeringar till dessa områden kommer framöver läggas ut på Unikum.

Kom ihåg:
Ons den 14 november kl. 18.00 är ni välkomna till temakvällen ”Vatten är liv”.

Fredrik ledig torsdag.

Pernilla ledig fredag.

Vi önskar er en bra vecka!

Hälsningar Pernilla och Fredrik

 

_______________________________________________________________________________________________________ Veckans läxor till FREDAG – Läxfri vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = ett

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>