12 okt

Dagordning

§ 1. Mötet öppnas

§ 2. Föregående protokoll uppläses

§ 3. Skolans ordningsregler

Vi utvärderar skolans ordnings regler. Vi diskuterar om det är något vi behöver lägga till i reglerna eller om det är något som behöver ändras. Det står inget om mobiler, hur är det med det? Får vi ha mobilerna efter att vi har slutat? Får man åka på sparckcykeln fram till dörren, eller får man inte över huvudtaget åka på skolgården? Vi borde ha en snöbolls area där vi kan få kasta snöbollar. Varför får vi inte ha tuggummin? Vi borde få lyssna på musik i mobilen, 6:orna fick göra det när vi sprang skoljoggen.

.§ 4. Disco

Spellistor är nästan färdiga, värdarna har planerat vad dem behöver göra på discot, alla affischer är uppsatta, alla tävlingar som vi ska ha är bestämda, vi i klass fem är inte med i tävlingen för läskigast dräkt, även fast vi inte är med och kan vinna priset för läskigast dräkt så är det roligt om vi ändå är läskigt utklädda, programmet för hela discot är färdig, Dem som har blivit färdiga i sin grupp kan gärna gå till dekorationsgruppen, vuxna ser till att vi får all övrig dekoration som vi inte kan fixa, ljuslyktor, spindelväv mm. Eftersom vi kommer vara på discot från kl, 15,30-ca,21,30 så kan man ta med egen matlåda att äta ur. Man får själv välja om man sätter på sig sin kostym innan discot, typ när vi dekorerar, eller så kan man sätta på sig precis innan discot börjar. Man får gärna klä ut sig men ingen blir tvingad till det. Helen (Noras mamma) har hand om inköpen. Hittills är det 13 föräldrar som kan komma och hjälpa till. Vi köper ingen choklad eftersom all choklad innehåller spår av nötter.

§ 5. Övriga frågor

§ 6. Mötet avslutas.

 

Frånvarande:

 

Sekreterare:

Ordförande:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × fyra =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>