De magiska vännerna


Det var en gång fyra vänner. De gick på samma skola. Mimmi hade skolans finaste armband och hon var väldigt populär också. Tindra hon har tindrande ögon och alla killar gillade henne men hon gillade inte dom. Charlie han var helt vanlig men lite busig. Och Kevin han älskar att trumma och han kommer säkert inte sluta. Tindra skulle till London. Hon fick ta med några vänner. Tindra visste direkt vilka hon skulle ta med. Hon skulle förstås ta med sina bästa vänner, Kevin, Charlie och Mimmi.

Nästa dag träffades alla i skolan då passade hon på att fråga dom.
-Vill ni följa med till London?
- Visst jag älskar London.
- Okej.
- Okej för mig.

När skoldag var slut så gick dom tillsammans hem. Nästa dag var det helg och det var dags att åka. Tindras mamma var sjuk men det var inga fara.
- Ni har ju magi det kan hjälpa er till hotellet.
- Okej tack mamma sa Tindra. När det var framme vid flygplatsen så ville Charlie köpa souvenirer men de hade inte mycket tid på sig.
- Flygplanet går om tio minuter skrek Kevin. De sprang så fort dom kunde. Som tur va hann dom till flygplanet. Alla var trötta dom somna i knät på varan allihopa. När dom var framme ett problem inga av dom kunde prata engelska men dom trolla så att alla kunde prata engelska. Dom boka två rum ett för Charlie och Kevin och ett för Tindra och Mimmi. Mimmi tyckte att rummen var jätte snygga.
- Jag skulle kunna bo här.
- De vill jag också sa Tindra.

På kvällen satt Tindra och Charlie i soffan och kittla varandra. Det var som om dom var kära. Nästa dag var alla pigga och glada. Dom gick och åt frukost. Mimmi var så pigg. Hon hoppar på sängen men hon råkar nudda till trollspöt och just då kom Kevin in i dörren och då blev han förvandlad till en tjej kanin.
- Oj! Det… det var inte med menig. När servitrisen kom såg hon en kanin.
- Ursäkta men man får inte ha djur här i så fall får ni lämna hotellet. Dom tyckte att det var lite konstigt för servitrisen prata svenska och i London pratar dom engelska.
- Esch strunt i de hon är säkert bara en som kommer ifrån Sverige och jobbar här.
- Men hur ska vi göra med Kevin han är ju en tjej kanin det ser man på rosetten. Ingen av dom kunde formeln som gjorde Kevin normal igen. Men som tur va bodde deras trolleri fröken här i London. Det tog ganska lång tid att gå ditt. När dom var framme så knaka dom på dörren. Han öppnade och såg glad ut men han sa inte något.
- Varför är du så tyst?. Han tog upp ett ritblock och skrev: Jag har tappat rösten kan ni hjälpa mig. Charlie tog upp trollspöt och trolla så att han fick rösten tillbaka.
- Så vad är problemet.
- Kevin är en kanin. Björn tog fram trolleriboken Tindra läste formeln och Kevin blev normal igen.
- JA! Jag har händer istället för tassar och jag ingen svans skrek Kevin. Dom gick till hotellet.
- Nu! Ska vi fira att Kevin inte är kanin. Dom åt tårta och hade jätte roligt.
slut

Av: Samantha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = sju

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>