Minnen från mellanstadiet!

Hej!
Snart är det skolavslutning! Och snart börjar vi högstadiet! När vi tänker tillbaka på tiden här på mellanstadiet så är det både glada och ledsna miner. Det finns stunder då vi alla har haft det jobbigt och svårt men tillsammans har vi klarat allt! Vi kommer speciellt ihåg några stunder och de tänkte vi dela med oss av.

När vi började vår tid på mellanstadiet så var vi två splittrade klasser, då var ena klassen iväg på gladiatorerna och den andra klassen var på Boda Borg. Sedan slog vi ihop klasserna och det är ett minne vi kommer ihåg starkt.

I 5:an så var hela klassen på reningsverket och vattentornet det var ett minne vi har. Jag tror alla i klassen vet varför vi kommer ihåg det av en stinkande anledning(;
I 5:an precis innan jul skulle vi ta med oss tomteluvor och ta ett julfoto, så alla la sig i en hög och Pernilla tog kort.

I 6:an så har vi gjort massor med roliga saker! Vi har varit på universitetet i 3 dagar, då jobbade vi med naturkstastrofer. Det var väldigt roligt och vi fick lära oss på ett annorlunda sätt. I 6:an har vi också varit på en härlig klassresa på Tjörn. Den resan är ett minne som vi kommer komma ihåg livet ut. Den sista veckan i skolan så har vi varit ute med solbussen och mariebergsskogen. På båda ställena fick vi bada och det var jätte kul.

Alla dessa saker är minnen som vi kommer ihåg starkt från mellan stadiet!

Hej då bloggen!
Önskar Evelina och Jasmine(;

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = trettio två

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>