succes

Maja; Mitt bästa minne ifrån mellanstadiet var faktiskt igår haha, när vi var på mariebergsskogen, när vi badade. Det var så mysigt, för det var jätte bra väder, och det var kul att bada och vara där med klassen.

Och klassresan var också rolig, för vi badade, fiskade krabbor, och hade kul tillsammans. Det är så synd att vi kommer splittras i sjuan..

Ellis; Mitt, eller mina bästa minnen från mellanstadiet var luciatåget i julas, även fast inte alla var med, det var jätte kul att få vara med och att det var flera från alla klasser som var med.

Ett annat bra minne jag har var i femman, när a och b klassen slogs ihop till en femma. Det var nog det bästa som hände under mellanstadiet, för jag har fått så fina vänner som jag antagligen inte hade fått lära känna ifall vi inte blivit en klass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 3 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>