Minnen från mellanstadiet!

Hej!
Snart är det skolavslutning! Och snart börjar vi högstadiet! När vi tänker tillbaka på tiden här på mellanstadiet så är det både glada och ledsna miner. Det finns stunder då vi alla har haft det jobbigt och svårt men tillsammans har vi klarat allt! Vi kommer speciellt ihåg några stunder och de tänkte vi dela med oss av.

När vi började vår tid på mellanstadiet så var vi två splittrade klasser, då var ena klassen iväg på gladiatorerna och den andra klassen var på Boda Borg. Sedan slog vi ihop klasserna och det är ett minne vi kommer ihåg starkt.

I 5:an så var hela klassen på reningsverket och vattentornet det var ett minne vi har. Jag tror alla i klassen vet varför vi kommer ihåg det av en stinkande anledning(;
I 5:an precis innan jul skulle vi ta med oss tomteluvor och ta ett julfoto, så alla la sig i en hög och Pernilla tog kort.

I 6:an så har vi gjort massor med roliga saker! Vi har varit på universitetet i 3 dagar, då jobbade vi med naturkstastrofer. Det var väldigt roligt och vi fick lära oss på ett annorlunda sätt. I 6:an har vi också varit på en härlig klassresa på Tjörn. Den resan är ett minne som vi kommer komma ihåg livet ut. Den sista veckan i skolan så har vi varit ute med solbussen och mariebergsskogen. På båda ställena fick vi bada och det var jätte kul.

Alla dessa saker är minnen som vi kommer ihåg starkt från mellan stadiet!

Hej då bloggen!
Önskar Evelina och Jasmine(;

minnen

Mina finaste minnen är när a och b slogs ihop i femman, man fick lära känna varandra bättre och de skulle vi nog inte ha gjort om vi inte slogs ihop. Ett annat minne ja gillar är klassresan till Tjörn, de var så kul för att alla var tillsammans och ingen blev ensam. De är ett minne ja kommer ha kvar för resten av livet. Och ett till minne är när vi var ute med solbussen för då umgås man och har kul. De var några av mina finaste minnen (:

succes

Maja; Mitt bästa minne ifrån mellanstadiet var faktiskt igår haha, när vi var på mariebergsskogen, när vi badade. Det var så mysigt, för det var jätte bra väder, och det var kul att bada och vara där med klassen.

Och klassresan var också rolig, för vi badade, fiskade krabbor, och hade kul tillsammans. Det är så synd att vi kommer splittras i sjuan..

Ellis; Mitt, eller mina bästa minnen från mellanstadiet var luciatåget i julas, även fast inte alla var med, det var jätte kul att få vara med och att det var flera från alla klasser som var med.

Ett annat bra minne jag har var i femman, när a och b klassen slogs ihop till en femma. Det var nog det bästa som hände under mellanstadiet, för jag har fått så fina vänner som jag antagligen inte hade fått lära känna ifall vi inte blivit en klass.