Klasskamp

KLASSKAMP

I fredags hade vi i femman klasskamp på Kroppkärs: IP. Vi hade fint väder det var svalt och skönt. Vi hade fem stationer. Det var kast med liten boll, 60m, längdhopp, stafett och 800m.  I stafetten var jag (Tobbe), Danny, Guilin, Alen, Yasin, Dilnarin, Emilia, Jennifer, Simone och Amanda med. S:5 vann stafetten. På 60m kom Guilin 1:a han sprang på 8,4 sekunder. Men vi vann hela klasskampen.  S:5 och Karlavagnen kom tvåa. När vi vann fick vi en panda.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>