Rottneros

                                                                         ROTTNEROS

I fredags så åkte vi till Rottneros det tog det ungefär en timme dit. När vi var framme så regnade det lite. Men det gjorde inget. Vädret blev fort bättre, solen kom till och med fram. Vid vårt första stop, som var vid en lekpark, så fikade vi tillsammans. Det fanns ett stort skepp som vi lekte på. Vi gick ner till en annan lekpark  den heter Nils Holgersson Äventyrsplats. Där fanns en  stor studsmatta som de flesta hoppade på. Killarna hoppade studsmattan nästan hela tiden. Tjejena tittade på lamm, åkte på flotten och lekte i parken. Sen så åt vi mat. Det var pastasallad,det var jätte gott. Och sen så forsatte vi med det vi höll på med. Innan vi åkte hem så köpte vi glass och dricka. Efter det så åkte vi hem till skolan.

Av Guilin och Bajram

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>