jacob

Det handlar om Amanda en tjej som går i sexan. Hon är inte så populär hon blir mobbad speciellt mycket av en kille som heter Philip. Deras fröken vet inte om det.

Klassen ska ut på en klassresa innan dem ska splittras dem ska åka till Värmland på äventyrsvecka. En dag när dem är ute på forsränning så händer det något som inte var planerat dem krockade med varandra och alla föll i vattnet men Amanda och Philip flyter ifrån gruppen. Dem hamnar tillsammans uppe i skogen efter dem hade kämpat sig upp ur vattnet. Amanda och Philip var ute i skogen och fick äta olika saker och försökte hitta tillbaka till dem andra men dem hitta ett gammalt hus ute i skogen och där var det gamla kläder och spisar som dem kunde använda. Efter varje dag blev Philip mera snäll och visa sina känslor mera ytligt att han var ledsen.

Efter några dagar så kom det en helikopter när dem stod inne i huset och gjorde mat då släppte de alla sakerna och sprang ut. När de kom ut så vinkade de och skrek sen kom helikopter ner och dem som var på frågade ifall dem var skadade sen så åkte de tillbaka. När de landade så kom fröken springandes och grät och krama dem hårt. Boken var sådär. I början så var den tråkig sen så blev den lite bättre. Det var bra att dem visar att personer kan förändras mot varandra.

Av: Jacob

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fem = 35

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>