Oscar

                                                    Äventyrsveckan

Huvudpersonerna är Amanda och Philip. Amanda är modig, glad för det mesta och ledsen ibland. Philip är kaxig och i början mobbar han Amanda. Bipersonerna är mamma, pappa, Sebastian, fröken och klasskamraterna.

Boken börjar med att de står på den grusiga asfalten och skojar och busar. Amanda blir mobbad och Philip är den värsta mobbaren. Det är några av klassens föräldrar som är med på klassresan. De väntar på att bussen ska komma. När bussen kommer är Amanda en utav de första som kommer in i bussen. Det första hon kollar efter är hur många platser det finns. Det finns fyrtiofem platser det betydde att ingen behövde sitta bredvid henne.  

-        Skönt: säger Amanda

 

En dag skulle de på flottfärd. En liten stund senare åker de på en stock och Amanda och Philip ramlar av flotten och det är då äventyrsveckan börjar. Philip och Amanda får bo i skogen. Efter ett tag hittar de ett övergivet hus. De får klara sig på nässlor. Några dagar senare kommer det en helikopter och räddar dem.

 

Jag gillar inte böcker men den här boken var kanske bra. Jag skulle vilja att Sofia skrev vad som händer i framtiden. Det som var bra var att Sofia skrev mycket fakta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = elva

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>