Albin

Äventyrsveckan

Jag har läst boken Äventyrsveckan.

Den handlar om Amanda och Philip som går i en klass i 6:an. Amanda är ganska mobbad av Philip och alla andra.

 Men sen skulle dem till äventyrsveckan i Värmland. Där bodde de  i baracker i en vecka. Sen skulle de åka gummibåt. Då var det ett träd i vägen och då välter båten och alla ramla i. Då hamnar Amanda och Philip längre bort. Då räddar Amanda Philip så de kommer till land. Sen börjar de överleva i skogen. De börjar överleva med vatten från bäcken och nässlor och andra saker från naturen. De första dagarna sover de i skogen på marken. Sen efter några dagar kommer de till ett hus. I huset hittar de en spis kläder och en gammal säng. Sen börjar de leta mat. De äter nässlor, kiskol och annat i naturen.

Nästa dag börjar de koka mat och tvätta kläder och filtar. De hängde upp flytvästar på taket för att andra ska se vart de var.

 Efter några dagar så kommer en helikopter och hämtar dem. Amanda säger hej då till huset sen åker de hem. Hemma står fröken och kramar dem.

 Den får 2 av 5 i betyg. Jag tycker att boken var okej men det hände inte så mycket. Det var bra när de var i huset.

 

Av: Albin Johansson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + 9 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>