Anton

Äventyrsveckan

Huvudpersoner: Amanda är inte så populär i klassen och hon blir mobbad.

Philip är killen som mobbar Amanda mest.

Klassen ska på klassresa i Värmland och i bussen pratar de om allt möjligt t.ex. chipsmärken. När de kommer fram väljer de vart de ska sova. På lunchen blir Amanda mobbad. När de åker kanot tappar de bort Amanda och Philip och de får sova i skogen helt själva. De hittar ett gammalt hus som de sover i några dagar. Philip och Amanda blir bättre och bättre vänner. De lagar mat och fiskar och tvättar kläder. När de hittas av en helikopter så blir de jätte glada men de tycker ändå att det är tråkigt att lämna huset. När de kommer tillbaks till klassen och läraren får de båda en kram. För första gången i Amandas liv säger någon att hon är bra och ha.

Jag tycker boken blev bättre och bättre men slutet var jätte dåligt. Jag tycker att slutet var lite för kort jag skulle villat veta hur det gick sen det var ett ganska väntat slut.

Boken får 2av 5 av mig

En reaktion på “Anton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × 8 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>