Hösten i 6A

Hej!!!

Jag heter Klara. Jag är 12 år. Jag fyller år på 25/7. Jag spelar tennis. Jag ska börja på karate och badminton.  Jag har en katt. Hon heter Viktoria. Viktoria är svart och lite brun. Jag har mamma Johanna, pappa Christan, bonus pappa som heter Anders och han är pappa till mina syskon. De heter Olle och Lotta. Jag är storasyster till Olle och Lotta. Olle är storebror till Lotta. Min familj bor i Skoghall i Karlstad. Min pappa och jag bor på Långträppan. Jag går i Färjestadskolan. Vi går i 6a.

Jag och mina vänner jobbar med svenska. engelska, matte, musik. språklåra, spanska, slöjd, geografi, So, klassråd, arbetspass, fysik, biologi och idrott.I matte jobbar vi med kapitel 2. Kapitel två heter Bråk. Vi har kommit långt på kapitelet. Många är på de röda sidorna. Jag har gjort diagnosen idag. Det gick jättebra!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = tio

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>