Hösten i 6A

Hej, den här texten handlar om hur jag tycker att det är att gå i 6:an och hur det har varit hittills! Jag tycker det är rätt bra att gå i 6:an och det är roligt med nya ämnen. B-språk (jag har spanska) är helt klart bästa ämnet eller på delad 1:a plats med träslöjd! Jag trodde inte att jag skulle tycka hemkunskap var ett roligt ämne, för jag tycker verkligen inte om att laga mat, men nu tycker jag att det är helt okej. 

Det är lite pirrigt det här med att man ska få betyg i år men jag tycker att jag jobbar på bra så det går nog bra. Nu till hur det är i klassen. Det har ju slutat 3 personer som istället börjat på Engelska skolan och det märks ju lite. Nu är det bara Klara och jag nu när Alma är borta, vi var nämligen en liten trio förut men vi träffas på fritiden istället. I klassen har det faktiskt blivit lite bättre arbetsro nu när vi är lite äldre och det är ju bra. Jag hoppas att det blir ett bra skolår och att jag får bra betyg!  

Hej då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × två =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>