Walmart

När jag var i Usa, från 2010 till 2011. Så var vi på ett stort köpcenter som heter Walmart. Walmart är ungefär 4 gånger så stort som Mega store. Så det är ganska stort.

Vi skulle dit och handla lite grejor till nyår. Dom andra stog vid någon fotogrej och kollade, jag skulle bara iväg och kolla på någon tröja eller något. Såklart visade det sig var den dummaste ideèn, som någonsin dykt upp i mitt lilla huvud.

Jag skulle ju självklart tappa bort mig oxå.

Jag yrade omkring där tills en expedit frågade vad som var problemet. Vanligtvis är jag helt okej på engelska. Men nu kände jag mig som en rabies smittad ost.

Jag försökte stamma fram att pappa och dom var borta. Men jag hade ju inte direkt lärt mig att säga ”Jag är vilse” eller ”Jag har tappat bort min pappa”

Hon såg direkt på mig att något var fel så jag fick följa med bort till kundservicen. Där dom frågade efter mitt efternamn. Som jag faktiskt kunde! Tillslut så såg jag ”Robban” Antons pappa. Som passerade kassorna. Så jag började ropa på han. Och expediten frågade om det var min pappa.

Jag sa att det var min kompis pappa. Sen stack jag därifrån.

Sen levde jag lyckligt i alla mina dagar!

Slut^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − tre =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>