Min resa till USA

Jag heter Evelina och jag ska berätta om min resa till USA!

Vi åkte till Stockholm och bodde på hotell en natt! Sen nästa dag åkte vi till Arlanda. Därifrån åkte vi till Zürich. Vi var där i några timmar. Sen åkte vi över Atlanten till Boston. Där träffa vi min syster Madelene. Vi åkte till ett hotell med fin utsikt över Boston. Vi sov där och nästa dag åkte vi till New York. Där gick vi till Time Square. Vi gick och åt på Hard Rock Cafe.

Nästa dag hosta jag rätt bra så pappa köpte hostmedicin som var tjock och smaka inte gott men den var väldigt bra! Vi åkte båt runt Manhattan. Förbi Frihetsgudinnan. Sen gick vi till hotellet. Nästa dag stannade Madelene på hotellet för hon mådde inte bra. Jag,pappa och mamma åkte ner till Battery Park. Längst ner i New York. Vi gick förbi där World Trade Center stogg. Till Pier 17. Vi gikc ochså förbi i China Town. Sedan på kvällen åkte vi upp i Empire State Building. Det var jätte fin utsikt. Nästa dag åkte vi och gick igenom hela Central Park. Vi gick till Museum of Natural History. Det va rätt coolt att se dem där dinosaurie skelleten.

Nästa dag åkte vi med flyg till Chicago. Där ifrån åkte vi till Fargo. Där hyrde vi en bil och åkte till Grand Forks där vi mötte våra släktingar som bor i Grand Forks. Vi var där i några dar. Jag lärde mig känna dem jätte bra. Det var väldigt tråkigt när vi skulle åka till Boston. I Boston åkte vi till Dover som ligger lite utanför Boston Där har Madelene jobbat i ett år som Nanny. Hennes killar hon tog hand om heter Cillian och Cian. Dem var jätte snälla. Vi åt lite mat hos familjen. Jag fick sova hos dem med Madelene. Nästa dag åkte vi och titta i Boston. Det var jätte fint där! Nästa dag bada vi i deras pool. De skulle åka på en resa familjen den dan så de var bara hemma på förmidagen. Nästa dag hade vi huset för oss själva men vi skulle åka hem på kvällen!:( Vi passa på att ha det skönt.

Det var min resa i USA!!

// Evelina^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 11

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>