Vecka 21

DSCF1340 DSCF1342 DSCF1347 DSCF1349På tisdagen så var vi på Skogens dag på I2.

Där fanns det många olika stationer som vi gick till. Vi fick smaka kolbullar, lära oss om hur man släcker en brand på en annan människa, gå en ”hitta-vilse”-stig och lära oss mycket annat som handlar om skogen här i Värmland. Vi cyklade dit med 6b och det gick jättebra. Vi delade in oss i 4 grupper också så fick vi en egen ledare: Sara, Lisbeth, Sofie eller Sebastian. Vi grillade korv till lunch.

 

I torsdags försökte vi skypa med Grace och barnen i Bagamoyo i Tanzania men det gick tyvärr inte så bra. Det var nog strömavbrott för vi fick ingen kontakt. Men 6B kunde skypa sen när vi var på idrotten.

Den här veckan har vi haft Sofie i klassrummet både onsdag och fredag för då har Sara jobbat med alla våra betyg!

DSCF1359Det har också varit rockringstävling för hela skolan. Emilia, Elin och Alexander gjorde ett bra jobb för 6A men det räckte inte riktigt hela vägen till vinst. Det blev Elin i femman som vann tillsist!

Vi åkte på vår första och sista klassresa på fredagen. Den berättar vi mer om nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 6

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>