vecka .22

På måndagen jobbade vi med bråkuppgifter och veckans ord och läsförståelse. På tisdagen hade vi geografi och NTA och på NTAN jobbade vi med våra hus och visade våra hus för varandra. På onsdagen hade vi slöjd och sen med arbetsuppgifter. På torsdagen cyklade 4:a och 4:b till muséet och kollade på konst och gjorde figurer på datorn och sen jobbade vi med våra turistbökker. Och idag jobbade vi med våra turistbökker och Engelska och idrott och utvärdering och nu slutar vi skolan för dagen.

MVH// Maja, Amanda L =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>