vecka .22

På måndagen jobbade vi med bråkuppgifter och veckans ord och läsförståelse. På tisdagen hade vi geografi och NTA och på NTAN jobbade vi med våra hus och visade våra hus för varandra. På onsdagen hade vi slöjd och sen med arbetsuppgifter. På torsdagen cyklade 4:a och 4:b till muséet och kollade på konst och gjorde figurer på datorn och sen jobbade vi med våra turistbökker. Och idag jobbade vi med våra turistbökker och Engelska och idrott och utvärdering och nu slutar vi skolan för dagen.

MVH// Maja, Amanda L =)

NTA Kretsar kring el.

Här kommer bilder på de hus som eleverna har gjort med snygg design och olika slags lösningar för belysningen.

 

vecka 21

Hej! Den här veckan har vi haft mycket kul! På måndagen har vi haft prov,svenska,idrott. På tisdag har vi haft musik,matte och uppstartat bråk,engelska. Och på onsdagen har vi haft dans och sjungit med BlåBjörk,iup pass.På torsdagen har vi haft bråkspel och rattle ranch.På fredagen har vi haft läxförhör.städat skåpen bråkövningar hej då !

V.19

På måndagen skrev vi i skoldagboken hade geografi och svenska. På svenskan skulle vi göra en reklam som skulle handla om ett skolämne. På tisdagen hade vi musik och vi lyssnade på Pia när hon berättade om WIL,hon var i Turkiet. Vi hade också NTA och geografi. På onsdagen hade vi slöjd, IUP och utematematik. PÅ utematten hade vi också uttagning till rockringstävlingen. På torsdagen hade vi klassråd, vi tog upp att skolsköterskan borde vara här hela veckan vi hade också idrott.Tema,svenska och matematik hade vi lite senare på dagen. På fredagen hade vi engelska väderpresentation vi fick även städa. Det var tråkigt. Vi hade också läxförhör, svenska och utvärdering i skoldagboken. Som belöning för att vi städade fick vi en rockringstävling.

Av: Caroline och Susanna

Vecka 18

Det började med att vi var lediga måndag och tisdag.
Sen på onsdagen började vi med slöjd och efter det hade vi IUP och i slutet hade vi NTA och geografi.
På torsdagen hade vi bara svenska och tema lektioner hela dagen, temat vi har är Sverige.
I dag är det sista dagen i skolan denna vecka, idag har vi läxgenomgång och läxförhör sen hade vi idrott och efter idrott hade vi svenska sista passet idag är utvärdering.