Spökhistorier

Här följer några spännande spökhistorier…!!!

 

MÖRKT… MÖRKT

En mörk mörk natt. Var ett mörkt mörkt hus. Jag gick in i det mörka mörka huset. Det hade en mörk mörk dörr och en mörk mörk trapp. Jag gick upp för trappen. Där stod ett mörkt mörkt bord. På bordet låg en kniv och en blodsdroppe. Bredvid bordet stod en mörk mörk garderob. Därifrån hördes ett läskigt sörplande. Där stod morfar och drack blodapelsin!

                         Av: Johanna       

 BLODSBAD

DET VAR SNART MIDDAG HOS FAMILJEN SÄVSTRÖM. MANNEN SKULLE PRECIS LÄGGA UPP MATEN NÄR HAN HÖRDE ATT DET DROPPADE DÄR UPPE PÅ ÖVERVÅNINGEN. Å NU BADAR HON IGEN. INGA!! DET ÄR MAT! SA MANNEN. HAN GICK UPP FÖR ATT SE VAD SOM FÖRSIGGICK. NÄR HAN KOM UPP VAR DET HANDFATET SOM DROPPADE. KONSTIGT TYCKTE MANNEN. VATTNET SÅG RÖTT UT. HAN STÄNGDE AV KRANEN OCH GICK IN I BADRUMMET. MEN TILL SIN FÖRSKRÄCKELSE SÅG HAN ATT HON BADADE I BLOD OCH NÄR HAN TITTADE NÄRMARE SÅG HAN ATT HON VAR DÖD!

Av: Johanna    

 KRÄFTFISKE

EN MÖRK KVÄLL VAR DET TVÅ POJKAR I EN LITEN EKA. DEN ENA POJKEN VAR 14 OCH HETTE KARL. DEN ANDRA VAR 17 OCH HETTE SEBASTIAN. DOM SKULLE STJÄLA KRÄFTOR UR MJÄRDARNA. ÅÅÅHH,  JAG SKULLE KUNNA GE MIN FOT FÖR ATT FÅ DOM DÄR SA KARL. SEBASTIAN SATTE PÅ SEJ DYKARDRÄKTEN OCH PRECIS NÄR HAN SKULLE HOPPA I SÅG HAN EN TILL BÅT. HAN HOPPADE I. HAN SÅG MINST 20 MJÄRDAR DÄR NERE. HAN BÖRJADE HALA UPP DEN FÖRSTA. DET VAR DÖDA FISKAR SOM BETE. HAN LADE UPP DEN FÖRSTA I BÅTEN OCH SADE ”DET FINNS MINST 20 STYCKEN DÄR NERE.” EFTER 19 STYCKEN VAR DET EN KVAR. HAN DÖK FÖR ATT TA DEN. DEN VAR FULLARE MED KRÄFTOR ÄN DE ANDRA. HAN UNDRADE OM DOM HADE ANVÄNT NÅGOT ANNAT SOM BETE. HAN SIMMADE NÄRMARE OCH TILL SIN FÖRSKRÄCKELSE VAR BETET EN FOT. ETT SKRIK HÖRDES. SEBASTIAN SIMMADE SNABBT UPP TILL YTAN UTAN MJÄRDEN. BÅTEN VAR TOM. MEN PÅ STRANDEN VAR DEN ANDRA BÅTEN OCH LÄNGRE UPP VAR TRE STÖRRE POJKAR OCH HANS VÄN FAST MED BARA EN FOT!

Av: Johanna    

 

En kommentar till Spökhistorier

  1. Monica Helmersson skriver:

    Uuuuu, va hemska idéer Du har i huvudet!!! Nu blir det slut med Urukhai på några år!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>