Fotbolls Cup

Torsdagen för sportlovet hade vi en fotbolls cup! Det var 6 lag och de två bästa lagen i gruppen kom till semifinal. De två lagen som vann sin semifinal kom till final. Matcherna var 2×7 minuter. 5B kom till final och vann i sudden death med 2-1 mot 4b. Elias W och Jonathan F var domare.

5b fick en fotboll och vi hette The sweet care pigs.

Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Lost in Africa

Filmen handlar om en 12 årig kille som heter Simon. Han bor i Danmark men han är adopterad från Kenya. De skulle åka till Kenya och titta på hans hemland men det gick inte så bra för han hamnade i en by i ett slumområde. Hans mamma ringde polisen och de började leta direkt men de hittade honom inte. Han kompis Amos hade hamnat i en dålig situation. Han var skyldig pengar till en som han hade snattat droger från. Simon blev kidnappad av Snake för Snake hade sett på tv:en att han var försvunnen från hotellet. Han var värd 100.000 shilling. De var väldigt mycket musik under fimen. Vi i klassen betygsatte filmen från 1-5 och de blev ca betyget 4. 

Kenya

Av: Tilde, Henrik, Emil

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Komikern

Hej alla! Gå in på berättelser (under skolarbete) och titta på komikern August :)   

                                                 AV:Mikael Jonathan

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Fotbolls cup!

Torsdagen den 23 februari är det fotbolls cup i sporthallen för 3:an till 6:an. Elias W, Jonathan F, Mikael E kom på idén för att högstadiet hade en innebandy cup. 3:an till 6:an har fått en varsin anmälningslista Det måste vara minst en tjej i laget. Alla har anmält ett lag och dem som inte är med och spelar i laget får heja på.   

                                   AV: JONATHAN OCH ELIAS!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Foto 8/2

8 feb 2012

 

Vi fotograferade i backen utan för skolan.

Sanna och Hanna

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Besök av utbytesstudenter

Besök av Felix från Frankrike

 

Under höstterminen har vi vid flera tillfällen fått besök av utbytesstudenter, bl.a. från Tyskland, Slovakien, Frankrike och USA. De berättar då om sitt hemland på engelska och vi får möjligheten att ställa frågor. Läs gärna mer under ”Internationella gäster”.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Florian från Tyskland

Vi har haft besök av en student från Tyskland

Han heter Florian och är 22år.

Han berättade på engelska.

OBS! Läs  mer under fliken för internationella gäster.

Av: Elias, Benjamin

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Höstlov

Använda balansvåg

Höstlovet infaller under vecka 44 och alla elever är lediga. Under veckan efter lovet kommer vi att få titta på en dansföreställning av Dans i Värmland. Inom kort kommer vi också att få åka in till Värmlands Museum och Teknikklubben Lusten, för att arbeta med ett teknikuppdrag som hör samman med temat Flyta eller sjunka. Många har redan kunnat boka in tider för höstterminens utvecklingssamtal.

/Carina 

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Foto

Mikael

Mikael

I fredags fick klassen i uppgift att gruppvis gå ut och använda sig av olika perspektiv, avstånd och miljöer för att skapa intressanta foton. Här intill kan ni se några av bilderna som togs.
 
Gå gärna in och titta på fler bilder under Bildgalleri (bilduppgift – foto).
 

fin converse

 

Emil och Tilde står på berget!!!!
Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer

Besök från Slovakien

Filip och Patricia

 

Onsdagen den 12/10 hade vi gäster från Slovakien. Dom hette: Filip (25) och Patricia (26). Läs mer under ”internationella gäster”.

Av: Elias, Johanna, Emil

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar